New Thriving, Georgetown, Guyana

En restaurang som 2017 ansågs vara ny och något av det bästa som finns i den guyanska staden. Här hittar du en snabbmatsrestaurang i bottenvåningen och vanligt bordsservering en våning upp. Maten är duglig med några rätter som till och med imponerar. I lokalens övervåning finns en festlig utställning av Absolut Vodkaflaskor vid en yvig pirat. Han vaktar utgången mot den balkong restaurangen har ut mot Georgetown. Även de små portionerna är rejält tilltagna trots att de är tänkta för en person. De flesta klarar sig bra på att dela på en liten portion.

New Thriving Chinese Restaurant
32 Main and Hope Streets
South Cummingsburg
Georgetown
Guyana
Tele: +592-, -225 1730, -225 0868, -225 0038
E-post: info@newthrivingonline.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.