Hanul Dacilor, Cluj-Napoca, Rumänien.

Det här är en restaurang som främst säljer traditionel rumänsk och transylvansk mat från en lokal som ligger i nedre botten i köpcentret Iulius Mall. Maten serveras i stora portioner och är ofta tänkt att vara för fler än en person. Miljön maten serveras i när någonstans mellan traditionell och modern. Det som är lite konstigt är att du kan få rumänskt vin till maten men att du inte kan få rumänsk musik och heller inte rumänsk öl. Serveringspersonalen här är trevlig men de har något sträva chefer. Ett bättre ställe för samma sak men med ett mer trovärdigt helhetskoncept är Casa Ardeleana som ligger i köpcentret Sora i centrala Cluj-Napoca.

Hanul Dacilor
Str. C-tin Brancusi, Nr. 86A
Iulius Mall
Cluj-Napoca
Rumänien
Tele: +40-(0)264-555353
Mobil: +40-(0)751-080224, -(0)752-067459
E-post: hanul.dacilor@yahoo.ro
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.