Wine Therapy, Tbilisi, Georgien

Det är väldigt gott om vinbutiker i Tbilisi och det här är en som marknadsför sig med ett namn som inte för tankarna till en butik. Skylten utanför visar en person som ligger i en vilstol och har ett glas vin i handen men när du går ned i lokalen hittar du en vanlig tegelkällare med en vinbutik. Ganska snart kommer du att bli bjuden på smakprov av olika viner och tanken är förstås att du sedan skall köpa något. Om du verkar vara någorlunda benägen att köpa något får du förmodligen ett glas sprit som avslutning och förslag om allt dyrare viner.

Du hittar den här butiken mittemot ingången till Tbilisis stora badhus (Hamam) och under stadens borg. Mepe Gorgasali ligger bara några meter uppför den svagt lutande kullerstensvägen och skulle du gå ned till stora vägen hamnar du nära restaurangen Bread House.

Wine Therapy
21 Abano Street
Tbilisi, Georgien
Tele: +995-(0)579-770443, -593-972796, -(0)32-2540988
E-post: iberia_vg@mail.ru
Butikens Facebooksida finns HÄR.