Antika, Stari Grad, Hvar, Korcula.

I en mysig gränd i den väldigt trevliga UNESCO-skyddade delen av staden Stari Grad finns denna trevliga restaurang. Den drivs av Inge och Bosko Racic och marknadsför sig som ett café men serverar även goda och vällagade måltider. Det märks att stället är populärt för det tycks då och då ta över närbelägna lokaler. Lägg märke till den fina lilla ovanvåningen som är som en altan i en del av lokalerna. Där är det perfekt att gömma sig någon timme. Här har man det bra. Det  är också nära till ett likaledes UNESCO-skyddade vinodlingsområde. Hit kommer man för att få en lugn och trevlig tid. Något nämnvärt kalas blir det aldrig men om man åker över ön till staden Hvar är det lättare att hitta en fest om det är det man vill ha. Till dess är det lika bra att stanna här och trivas.

Café Antika
Donja Kola 24
Stari Grad
Hvar Island 21460
Kroatien
Tele: +385-(0)21-765479
Restaurangens sida hos Facebook finns HÄR.
E-post: antika@yahoo.com