Boutique Sapa Hotel, Sapa, Vietnam

Området Sapa i nordöstra Vietnam är känt för fina vyer, bra vandringar och gott om minoritetsfolk. Det har också fått ett rykte om sig att vara väldigt exploaterat. Hur det än är med det kommer du här att få en intressant upplevelse. I staden och på marknaden finns det gott om färgglatt klädda personer från de olika minoritetsfolken. Hotellet är centralt beläget och håller en hög standard samt erbjuder gott om kringtjänster. Ett exempel är att de erbjuder sig att ordna din transport hit från Hanoi. I källaren finns en massageverksamhet och du har även en liten butik och en trevlig restaurang.

Boutique Sapa Hotel
041 Fansipan Street, Fansipan
Sapa, Lào Cai
Vietnam
Mob: +84-(0)203-872 727
Fax: +84-(0)203-872 678
E-post: boutiquesapahotel@gmail.com
GPS: 22°19’58.8″N 103°50’25.5″E
Hotellets Facebooksida finns HÄR.