Bodega Belmonte, Sevilla, Spanien

En trevlig restaurang att äta på i Sevilla är Bodega Belmonte. Här erbjuds frukost i olika storlek och med olika tillbehör. Eftersom du är i Spanien är färsk apelsinjuice ofta en av ingredienserna. Köket serverar även andra måltider och tapas. Betjäningen här är så trevlig att du lätt myser in dig en aning. Medan du äter kan du se på folk som passerar förbi utanför Belmontes stora fönster. Är vädret tillräckligt går det även att sitta ute på gatan och äta eller fika. Något som säkert inte uppskattas av alla är att den här restaurangen hängt upp gott om huvuden från tjurar som dödats i tjurfäktning. Restaurangen marknadsför sig med sina tjurhuvuden och viner.

Bodega Belmonte
Mateos Gagos. 24
41004 Sevilla, Spanien
Tele: +34-(0)954-214014
E-post: info@tabernabelmonte.com, reservas@tabernabelmonte.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.