Restaurant Palace Paladini, Hvar, Kroatien

Den pittoreska kroatiska staden Hvar på ön med samma namn är full av små cafeer, barer, butiker och restauranger. Vissa av dem är bra och andra inte alls lika imponerande. De är alla beroende av sommarens turister och de är många mellan juni och september. Kom gärna hit i slutet av september så att du slipper trängas alltför mycket. Palace Paladini drivs på ett bra sätt av Luci och Antun Tudor. De marknadsför sig som en aningen lyxig restaurang och de gör det gärna med små roliga foldrar de delar ut. I folderns slut finns en karta som vecklar ut sig själv och som visar var restaurangen befinner sig. Den kan behövas för restaurangen ligger lite undanskymd och ibland är beskrivningarna på italienska. Men restaurangen är värd ett besök.

Restaurant Palace Paladini
Petra Hektorovica 4
21450 Hvar, Kroatien
Tele: +385-(0)21-742104
Mob: +385-(0)98-9338915
E-post: palacapaladini@net.hr
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.