Guango Lodge, Cumbaya, Ecuador

Mellan städerna Papallacta och Cuyuja i norra Ecuador finns denna vackra lilla lodge. Den drivs av den alerta Irene Bustamante och är omgiven av skog samt har flera matningsstationer för kolibrier. Stället drar till sig fotografer från hela världen och folk som vill vara ute i naturen men det är också ett bra ställe för att bara ta det lugnt i några dagar. Om inte annat brukar te och kaffe stå framme hela tiden. Lodgen serverar de måltider som efterfrågas i sin matsal och från den ser du rakt in i djungeln. Papallacta ligger på vägen in mot Amazonas och det gör det här boendet till en trevlig plats att stanna på när man skall till eller från regnskogen.

Guango Lodge
Avenida Siena 318 y Calle A
Edif. MDX of. 310
La primavera, Cumbaya
Ecuador
Tele: +593-(0)2-2891880, -2891883, -(0)999-346899
E-post: info@guangolodge.com, irene@guangolodge.com
Lodgens Facebooksida finns HÄR.