Ada Hotel, Sarajevo, Bosnien Hercegovina

Söker du ett familjärt litet hotell i Sarajevo är Ada ett bra alternativ. Här kommer du att träffa en mycket eftertänksam och trevlig personal samt bo i välvårdade och bekväma rum. Hotellet har bara 7 rum och då kanske man får mer tid att se till att de hålls efter och att de som bor i rummen trivs. På morgonen serveras en liten vacker buffé som kompletteras med leveranser till bordet. Det är lätt hänt att frukosten drar ut på tiden bara för att det är så trevligt att sitta här. Hotellet ligger lite i kanten av centrala Sarajevo och du behöver ta dig uppför en del av en backe för att nå porten till det gula huset med träfönster och blomlådor. Det här måste vara ett av Sarajevos allra mysigaste och mest välkomnande så prova det!

Ada Hotel
Abdesthana 8
Sarajevo
Bosnien Hercegovina
Tele: +387-(0)33-475870, -537146
Tel/fax: +386-(0)33-537145
E-post: adahotel@adahotel.ba, adahotel@bih.net.ba