Casa Maria de los Angeles Castro, Havanna, Kuba

Maria driver ett av många familjeboenden i Kuba. Hennes lägenhet ligger på andra våningen på gatan Lamparilla som är belägen i kanten av Havannas gamla stad. Här får du ett rymligt rum och en trevlig värdinna. Hon är alltid ivrig att hjälpa till och månar verkligen om att du skall ha det bra hos henne. I marknadsföringen skriver hon mycket riktigt att rummet har luftkonditionering samt att det är rent och att säkerheten är hög. Du får även använda andra rum än sovrummet. På morgonen ordnar hon frukost åt dig och du kan senare även laga lite mat själv här. Du kommer snart att märka att hon gärna hjälper till med transporter, rekommendationer och att boka in dig på ditt nästa boende i Kuba.

Casa Maria de los Angeles Castro
Lamparilla No. 260
2 do. piso, apto. 4
e/ Habana y Compostela
Habana Vieja, Kuba
Tele: +53-(0)7-867-4089
Mob: +53-(0)5-332 1127
E-post: roly.mercy@gmail.com