Union Pool, Brooklyn, USA

Brooklyn, New York, är ett område som blir allt mer intressant att besöka. Ett ställe som bidrar till att intresset ökar för området är puben och konsertstället Union Pool. Konserterna är i en av delarna som är inomhus. Det finns två sådana avdelningar och den andra används som pub. Mellan pub- och konsertlokalerna finns en täckt innergård med en bar och en tacorestaurang. Lite här och var i lokalen finns stationer där du kan ta ett glas gratis vatten och de används flitigt. Evenemang här är ofta välbesökta så du behöver inte oroa dig för att känna dig ensam.

Namnet Union Pool kommer av att dessa lokaler tidigare användes för att producera simbassänger.

Union Pool
484 Union Avenue
Brooklyn, New York
USA
Tele: +1-(0)718-609-0484
Konsertställets Facebooksida finns HÄR.