La Dolce Vita, Samara, Costa Rica.

Om du följer huvudgatan i Samara till stranden och fortsätter västerut (höger) kommer du efter 100 meter till restaurangen La Dolce Vita. Det är ett ställe med stark koppling till Italien. Värden och värdinnan är från Italien och de marknadsför gärna sin verksamhet som extra kvalitativ på grund av det. Restaurangen har mycket bra och engagerad service och serverar innovativa rätter. De framhäver gärna när de gjort något själva, som deras förträffliga varianter av ravioli. En del av priserna är höga och på dem läggs 10% serviceavgift. Det gör du lätt får en maträtt som är mycket god men också avsevärt dyrare än du väntat dig. På menyn finns även rätter som kostar ungefär som i övriga restauranger i staden. La Dolce Vita är ett bra alternativ för den som vill äta gott under Samaras palmer och ha utsikt över Atlanten.

En del av verksamheten består i att erbjuda enkla rum. Dessa ligger till stor del i samma hus som restaurangen. Huset med det höga taket vetter mot stranden och den är bara någon meter från matborden eller rummen.

La Dolce Vita
Samara
Costa Rica
Tele: +506-(0)83096463
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.

Den reklamfilm som restaurangen gjort kan ni se HÄR.