Red Bridge Restaurant & Cooking School, Hoi An, Vietnam

Vill du gå en rolig matlagningskurs i Vietnam kan det vara bra att åka till staden Hoi An och leta reda på Red Bridge Restaurant. Den hittar du nära den röda gamla kinesiska bron. Skulle du gå rakt igenom restaurangen kommer du till något som kallas Hai Café. De leder till att du har två ingångar att välja på och de finns på 98 Nguyen Thai Hoc Street och 111 Tran Phu Street i gamla staden. Kursen är någon timme lång och fungerar som en föreställning med mycket humor, information och tempo. Du kommer att delta i matlagningen och till sist blir den en måltid.

Lägg märke till att Red Bridge hemsida har några recept som du kan prova hemma.

Red Bridge Restaurant & Cooking School
Thon 4, Cam Thanh
Hoi An, Vietnam
Tele: +84-(0)510-3933222, -3863210
Mob: +84-(0)905-452092
E-post: info@visithoian.com

Hai Café har sin egen hemsida men även den hänger ihop med Red Bridge Restaurant.