Via Via Pizza, Vientiane, Laos

Vill du äta stenungsbakad pizza när du är i Vientiane är det Via Via du skall söka upp. Den drivs av Michaël Vernaillen och fungerar även bra som bar. Skulle du vara trött i benen när du vill ha pizzan är det så finurligt att Via Via erbjuder utkörning inom ett område i centrala Vientiane. Du kan till och med betala med kreditkort. Pizzorna är goda och gjorda på bra ingredienser. Miljön du sitter i är så pass trevlig att det ofta är en bra idé att komma hit bara för den.

Du hittar pizzerian på en tvärgata mellan vägarna FA-Ngoum och Sethathirath som båda löper parallellt med Mekong. Tvärgatan heter Nokeokhoumane och är mittemellan gatorna Francois Nqinn och Manthatourath. Riverside Hotel ligger mittemot Via Via.

Via Via Pizza
Nokeokhoumane Street, Ban Mixay
Vientiane, Laos
Tele: +856-(0)20-559 1038, -252 068, 28 177 932
E-post: mvernail@gmail.com
Pizzerians Facebooksida finns HÄR.