Ristorante Rustichello, Genua, Italien.

1971 öppnade Rustichellos nuvarande ägares pappa denna restaurang nära tågstationen Brignole i Genua. Att den fortfarande finns kvar och drivs av samma familj borde ge en vink om att den är värd ett besök eller två. Här får du prisvärd mat till överkomliga priser. Kvaliteten är genomgående hög och menyn ändrar sig lite då och då. När man sitter här och äter märker man att flera av dem som tittar in är vänner med personalen eller stamkunder. Det blir hemtrevligt att vara här. Från gatan ser restaurangen ut att vara väldigt liten men det är inte allt för det finns en inre lite nedsänkt avdelning där de flesta sitter. Hit kommer man gärna tillbaka.

Hotellet Nologo ligger bara någon meter från den här restaurangen.

Ristorante Rustichello
Via San Vincenzo, 59
16121 Genova
Italien
Tele: +39-(0)10-588556