M.B Dalmatinac, Stomorska, Kroatien

Om du vill hyra en båt som kan den kroatiska kusten bra och som drivs av en trevlig familj är M.B Dalmatinac ett bra alternativ. Båten är en ganska liten och gammal träbåt och rummen är följaktligen små. De trevligaste rummen ligger på eller de övre våningarna. Främsta skälet att åka med den här båten är att familjen som har den är så trevlig och för att kaptenen är mycket mer flexibel och lätt att arbeta med än många andra kaptener i området. Han löser helt enkelt många saker som andra säger är omöjliga. Man får även intrycket att det gagnar verksamheten att personalen i stort sett är densamma från år till år. Skulle du vara bra på tyska kommer du att få lite extra lätt på den här båten för kaptenens fru är tyska och han är lite sådär på engelska. Den yngre delen av personalen är dock bra på både engelska och tyska. Båten har sin bas på ön Solta som ligger mittemot staden Split.

M.B Dalmatinac
Damir Novakovic
Riva Pelegrin 57
HR 21432 Stomorska
Kroatien
Tele/Fax: +385-(0)21-658078
Mob: +385-(0)98-265 830
E-post: damir.novakovic@st.t-com.hr