Palm Garden Village Hotel, Anaradhapura, Sri Lanka

Det här hotellet har funnits med ett tag och har en pampig entré som imponerar. Under 2015 höll det även på att byggas ut. Bor du här får du säkerligen ett rum som ligger en bra bit från receptionen eftersom hotellet är byggt som ett antal småhus med långa slingriga gångar till dem. Husen har terasser och två till fyra hotellrum i varje. De hålls rena och fina och är alla inbäddade i grönska. Mellan rummen och receptionen finns en stor simbassäng som har fint blått vatten som skulle behöva bytas oftare än det görs. Nära bassängen finns restaurangen som både serverar a’la carte och buffé. Buffé finns både till frukost och middag. Du kommer att märka att en del av innehållet kommer igen, men att det sköts snyggt förutom att frukosten börjar dukas upp sent. En middag här är en trevlig upplevelse. Mellan restaurangen och receptionen finns hotellets bar och det är bara där du kan hoppas på att nå internet men när du väl gör det är det gratis. Personalen är trevlig och hjälpsam. Palm Garden är ett stort och fint hotell som år 2015 var en aning mer slitet än vad ägarna borde ha tillåtit.

Från det här hotellet har du 30 km till den trevliga nationalparken Wilpattu och det är ännu kortare till de templen från när Anaradhapura var Sri Lankas första huvudstad.

Palm Garden Village Hotel
Puttalam Road, Pandulagama
Anaradhapura, Sri Lanka
Tele: +94-(0)252-223961, -223962
Fax: +94-(0)711-004040
E-post: pgvh@sltnet.lk
Hotellets Facebooksida finns HÄR.