Black Marlin Restaurant, Simons Town, Sydafrika

En trevlig restaurang med en vidunderlig utsikt mot Afrikas sydspets är Black Marlin. Här stannar många som är på väg till Goda Hoppsudden. Maten är bra, serveras oftast snabbt och av en trevlig personal. Personalen blir dock ibland en aning handfallen om det blir stressigt och det händer att leveranser glöms av. Ölutbudet är begränsat till de stora märkena men vinlistan är mer genomarbetad. Totalt sett fungerar restaurangen bra och det kan inte vara många som går missnöjda från en måltid här. Bara utsikten och miljön du sitter i är så vacker att du sent kommer att glömma stället. Föga överraskande är havsmat restaurangens specialitet.

Black Marlin Restaurant
Main Road, Millers Point
7975 Simons Town, Sydafrika
Tele: +94-(0)21-7861621
E-post: reservations@blackmarlin.co.za
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.