Bridge Street Brewery, Port Elisabeth, Sydafrika

Sydafrikanska microbryggeriers mästare, Lex Mitchell, har skapat detta ställe efter framgången med bryggeriet i Knysna och dess förlängning i Kapstaden. Här har han hjälp av några unga gossar, en trevlig lokal och en önskan att gå tillbaka till där han började. När du först ser lokalen kan det vara en aning förvirrande för den ligger i källaren i något som ser ut att vara ett litet kontorskomplex. Bakom baren ser du bryggutrustningen och den är märkt med vad kärlen används till. Ölutbudet består av 3 standardöler och en sort som ändrar sig över tid. Alla är välbryggda, balanserade och goda. Utöver det erbjuds standardöler och vin. Lokalen har några tv-skärmar som visar sport men de är tillräckligt få för att puben inte skall uppfattas som en sport-pub.

Bridge Street Brewery
No 1 Bridge Street, Brickmakers Kloof
Port Elizabeth, Sydafrika
Tele: +27-(0)41-5810361
Bryggpubens Facebooksida finns HÄR.