Greenway Woods Resort, Hazyview, Sydafrika

I skogarna i närheten av Hazyview och White River i Sydafrika finns Greenway Woods Resort. Det består av ett stort antal utspridda små tegelhus. De innehåller oftast två rum och vart och ett av dem har två sängar. Rummen är rena och fräscha. De hålls efter av en trevlig och hjälpsam personal vars främsta nackdel är att de ibland är osannolikt långsamma med t.ex drickanotor i restaurangen. Frukosten serveras i en restaurang nära utanför receptionen och är fint inredd i trä. Här finns också middagar och till dem arrangeras ofta konserter. Trådlöst internet fungerar bara i närheten av receptionen och baren. Resorten har en ganska stor simbassäng, spelplan för strand volleyboll och annat man kan sysselsätta sig med.

Det är lätt att komma till Krügerparken från det här hotellet. Det marknadsför gott om utflykter.

Greenway Woods Resort
Pine Lake Drive, Country Estate
White River, Hazyview
Sydafrika
Tele: +27-(0)13-7511094, -(0)87-0750867
Hotellets Facebooksida finns HÄR.