Villa Muong Khong Hotel, Laos.

Ön Khong i södra Laos är störst bland de 4000 öarna. Här kommer de flesta förbättringar först och sedan sprids de till närbelägna öar. Villa Muang Khong är därför ett av de första hotell som fick någorlunda pålitlig tillgång till elektricitet. Vägen utanför går runt ön och var en av de första att asfalteras. En del säger att det kan komma av att en av landets tidigare presidenter är uppvuxen på ön. Hotellet är ganska stort och växer lite då och då. Rummen är bekväma och hålls rena. Äter du frukost tidigt här kan du samtidigt njuta av att se solen gå upp över Mekongfloden. Nedanför hotellet brukar en del av de båtar som transporterar människor och produkter stanna till och om du följer vägen som går ute vid vattnet kommer du att passera en del av öns bästa restauranger. Personalen här är trevlig, hjälpsam och sådana du gärna träffar igen. Några av dem har arbetat här i många år. Det är också trevligt att hotellet kontinuerligt försöker förbättra både servicen och husen. De gör det alltid med ett leende och erbjuder även program för rundresor i Laos genom sitt Khong Island Travel.

Villa Muong Khong Hotel
Muang Khong, Khong Island
Champasak Province
21450 Laos
Tele: +856-(0)20-22701437, -(0)31-213011
Mob: +856 -(0)20-5515993, -(0)20-2701437
Fax: +856-(0)31-252051,
E-post: xbtrvlmk@laotel.com, Villa_Muong_Khong@126.com (går till Vientiane)
Hotellets Facebooksida finns HÄR.