Nuevo Hotel Balmoral, San José, Costa Rica.

Balmoral är att bekvämt hotell med bra läge i centrala San José. Rummen är rena, stora och fina med ganska enkel inredning och bekväma sängar. Det har sannolikt renoverats några år in på 2000-talet eftersom de flesta dörrar och en del inredning i badrummen är i gammalt skick emedan andra delar är nyare. Hotellet har ett litet köpcenter och en stor och fin restaurang (Patio Balmoral) i markplanet. Receptionen är en våning upp och det är inte helt lätt att första gången förstå var du skall gå för att komma rätt. I hörnet där hotellets stora skylt hänger är det en klädesbutik och du får intrycket att du skall gå igenom den. Det du skall göra är att antingen gå genom garaget bredvid eller genom det lilla köpcentret och ta hissen upp en våning. På samma våning som receptionen har du personal som arbetar med utflykter och aktiviteter. Personalen är genomgående trevlig och lätt att ha att göra med. Det finns ett trådlöst nätverk som når alla rum. Frukosten serveras i den fina restaurangen och på kvällarna är den ett populärt ställe för allmänheten.

Nuevo Hotel Balmoral
Avenida Central, entre calle 7 y 9
San José
Costa Rica
Tele: +506-22225022
E-post: reservas@balmoral.co.cr
Hotellets Facebooksida finns HÄR.