Restaurante Quattro, San José, Costa Rica.

I Wyndham hotell finns två restauranger som vill vara finare än genomsnittet. En av dem är specialicerad på italiensk mat och heter Quattro. Det de levererar är bra och kostar lite över vad man förväntar sig. Servicen är vänlig men aningen långsam. Restaurangen är inredd som något mellan en restaurang och en nattklubb och ibland visas filmer högt uppe på ena väggen. De har minst en gammal svartvit svensk film. Ett lite överraskande inslag i menyn är att den börjar med den föga italienska rätten ceviche, fast det kan man ha överseende med för här blir det trots allt god mat i en avkopplande miljö.

Restaurante Quattro
San Antonio de Belen
Heredia
Autopista General Cañas 11.5 KM (mittemot Köpcentret Real Cariari, 1)
San José
Costa Rica
Tele: +506-(0)22099802, -22099800
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.