Wyndham Herredura Hotel, San José, Costa Rica.

Wyndham Herredura Hotel i San José ligger nära Juan Santamaria Airport och mittemot Hard Rock Café. På andra sidan motorvägen finns ett stort köpcenter med många restauranger. Hotellet har fyra stjärnor, flera simbassänger och serverar en god och innehållsrik frukost. Det finns även två restauranger i hotellet och en bar. En av restaurangerna serverar italiensk mat och den andra har en japansk meny. Priserna på hotellet är höga men det är fint och bekvämt. Rummen är stora, rena och välskötta. Den trådlösa uppkopplingen fungerar ibland i rummen men är inte att lita på. Men det är den på väldigt få ställen i Costa Rica.

Wyndham Herredura Hotel
General Cañas Highway (3 millas als sur del Aeoropuerto international)
La Asunción
San José
Costa Rica
Tele: +506-(0)22099800
Fax: +506-(0)2293-2292
E-post: frontdesk@wyndhamherradura.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.