Bualuang Hotel, Luang Prabang, Laos.

Bualuang Hotel ligger lite i kanten av Luang Prabang i Laos. Det är ett välordnat och trevligt hotell med personal som anstränger sig för att du skall trivas. Rummen är rena, fina och rymliga samt nås av det trådlösa nätverket. Några rum ligger en trappa upp och andra i bottenvåningen men alla är lika fina. Här får normalt du mer än du betalar för och det är ju trevligt när man är kund. Du får också en aning förbättrad kondition när du hela tiden vandrar några minuter för att komma till olika delar av centrala Luang Prabang. Enklast är om du skulle vara väldigt förtjust i Vattenmelonstupan för den ligger på samma väg som hotellet.

Bualuang Hotel
No 78 Ban Viengsay
Maha Prasaman Road
Luang Prabang
Laos
Tele: +856-(0)71-213085, -(0)20-567099
E-post: bualuanghotel@live.com

Hotellet har haft en hemsida på: www.bualuanghotel.com som kanske kommer tillbaka framöver.