Tratoria La Famiglia, Bukarest, Rumänien.

Det här är en trevlig liten källarrestaurang bakom Athenum och nära Revolutionsplatsen i Bukarest. Menyn är influerad av det italienska köket och för den som inte vill vara alltför otrogen mot Rumänien kan maten kombineras med gott lokalt vin. Husvinet är dock en aning sötare än vad vi skandinaver normalt dricker. Servicen är bra och personalen är duktig på engelska. De bästa rätterna här är överraskande nog främst salladerna och de mindre italienskt vinklade påhitten. Exempelvis fylls pizzorna ofta råvaror från burk i stället för vad som går att hitta på Bukarests stora frukt- och grönsaksmarknad. Fast du kommer att få problem om du har förhoppningar att hitta en pizzeria i Rumänien med helt igenom färska ingredienser. Platserna inomhus är i ett trevligt litet valv och de utomhus under regnskydd. Tratoria La Famiglia är ett bra alternativ för en måltid i Bukarest.

Tratoria La Famiglia
Strada Golescu Nicolae nr. 14
010286 Bukarest
Rumänien
Tele: +40-(0)372-760910
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.