Diving Center Viking, Hvar, Kroatien.

På ön Hvar och i utkanten av staden Hvar finns ett smidigt dykcenter som heter Viking. Det ligger nära ett lyxigt hotell och enda egentliga nackdelen med placeringen är att det kan vara svårt att hitta till företaget första gången man går dit. När du väl är här blir du väl omhändertagen av den unga personalen. Mellan dyken eller dyklektionerna finns en trevlig terass där man gärna sitter och tittar ut över det Adriatiska havet. Eftersom det är Kroatien finns inte mycket fisk i vattnet men en del roliga stenformationer. Karstbergen har även medfört att det finns gott om enkla grottor eller ställen där du kan simma igenom ett berg.

Diving Center Viking
Podstine bb
Hvar 21450
Kroatien
Tele: +385-(0)21-742529;
Mob: +385-(0)91-5689443, -5170755
E-post: info@viking-diving.com
Dykcentrets Facebooksida finns HÄR.