Flugfiske i Kiruna

Imperial Park Hotel, Buenos Aires, Argentina

Det här är ett hotell som främst lever på sitt läge i centrala Buenos Aires. Rummen är trevliga, bekväma och rena. Personalen är också välkomnande men tycks ibland vara styrda av någon högre upp i hierarkin och om den personen existerar kan vara oklart. Ibland överraskar de med att leverera tilltugg och dricka till rummet och ibland är överraskningen att inget fungerar. En stor del av hotellet är slitet och det kanske märks bäst på att hissarna inte alltid fungerar. Det trådlösa nätverket är klent och når bara ibland in till rummen. Bor du här bör du alltså förvänta dig ett trevligt rum på en smidig plats i staden.

Imperial Park Hotel 
Lima 101 (C1073AAC)
Buenos Aires, Argentina
Tele: +54-11-43830555
Fax: +54-(0)11-4382 8686
E-post: info@imperialparkhotel.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.