Pensiunea Marioara, Breb, Maramures, Rumänien.

Här kommer du att trivas om du uppskattar lugna dagar i vacker landsbygdsmiljö. Maria Marioaras smittsamma glädje och bra sätt att ta hand om sina gäster imponerar på alla. Hennes man, Viorel, finns med lite överallt och stöttar verksamheten, reparerar lite allt möjligt samt sköter alla transporter. Döttrarna hjälper också till lite då och då. Tillsammans har de lösningar på allt och känner alla i trakten så de är ett bra som stöd när du kommer på att du vill göra något. Om du sett National Geographics reportage om Maramures kommer du nog att känna igen dig för både trakten och pensionatet fotograferades flitigt av dem. När du är här bör du planera in att röra på dig i trakten för du kommer garanterat att ha en oroväckande god tillgång till lockande mat och många kommer att vilja bjuda in dig på ett glas horinca (fruktsprit). Du kommer också snart att upptäcka att ortsbefolkningen gärna bjuder in nyanlända för en pratstund. Det spelar inte så stor roll om ni inte har något gemensamt språk för nyfikenheten och glädjen över situationen kommer att dominera.

Pensiunea Marioara
Sat Breb Nr. 346
Ocna Sugatag, Maramures
Rumänien
Tele: +40-(0)-262-374593
Mobil: +40-(0)744-145349, -(0)766-271254, -(0)768-597158
E-post: pensiuneamarioara@yahoo.com
Pensionatets sida hos Facebook finns HÄR.