Sheridan Beach Resort, Sabang, Filippinerna.

Om du tänkte besöka mangroveskogen och undervattensfloden som nyligen blev framröstad som en av världens nya underverk kommer förmodligen det lilla samhället Sabang att vara din bostadsort. Här finns lite olika boenden som alla ligger nära stranden. Ett stort hotell är Sheridan Beach Resort. Det har det mesta. En stor simbassäng med en bar mitt i, en fin restaurang med en bombastisk och god bufféfrukost och trådlös uppkoppling till internet. Fast uppkopplingen fungerar lite sådär i rummen. Rummen är stora och ligger i två våningar runt bassängen. De hålls rena och fräscha och alla har en egen vattenkokare med fikautrustning. Restaurangen är även populär för middagar och luncher. Skall du till den spektakulära undervattensfloden går båtarna dit från piren i centrala Sabang och det är några hundra meter bort.

För att komma hit från Puerto Princesa måste du korsa ön. Det tar sin tid och det kan mycket väl bli så att du blir stoppad av mango-polisen, så smuggla inga mangos när du är här.

Sheridan Beach Resort
Sabang Beach
Puerto Princesa City, Palawan
Filippinerna
Tele: +63-(0)48-4341448, -(0)908-8808509, -(0)917-6313479
E-post: reservations@sheridanbeachresort.com