Lokanga Boutique Hotel, Antananarivo, Madagaskar

Lokanga är en malagassisk fiol och ambohimitsimbina betyder “suckarnas kulle”. Namnen här ger en viss vink om var du är någonstans. Hotellet Lokanga har kopplingar till musikerna som arbetade i det kungliga palatset som ligger några få meter bort och dödsdömda blev tvungna att gå förbi på sin sista vandring. Bor du här har du ett fint boende i historisk miljö och med en imponerande utsikt över Madagaskars huvudstad. Skulle du inte ha ett rum i hotellet är det ändå värt att komma hit för att se solnedgången eftersom vyn då är perfekt från Lokangas balkong. kommer av att dödsdömda gick förbi här. Personalen här är trevlig och angenämt innovativ. Det märker du bland annat i inredningen och i utbudet av spritsorter som de kryddat själva.

Lokanga Boutique Hotel
Lot VW 115 Ambohimitsimbina Haute ville
Antananarivo 101
Madagaskar
Tele: +261-(0)34-14 555 02, -(0)20-22 235 49, -(0)32-0353071
E-post: contact@lokanga-hotel.mg
Hotellets Facebooksida finns HÄR.