Hotel Dubrovnik, Dubrovnik, Kroatien.

I Lapad, som är på halvön Babin Kuk, finns ett antal hotell och ett av dem är Hotel Dubrovnik. Det ligger smidigt mellan busshållplatsen till gamla staden och områdets sandstrand. Här är rummen väldigt olika i storlek men alla är välvårdade och rena. Att leta efter rummen är nästan som att gå i en labyrint och här finns ingen hiss. Rummens läge påverkar också om den trådlösa internetuppkopplingen når till ditt krypin. Frukosten är en medelhavsinspirerad buffé som serveras i markplanet. I samma restaurang går det bra att äta andra måltider och hotellet kommer att ge dig rabatt på dem om du bor i Hotel Dubrovnik. Restaurangen innehåller även en bar. Läget är sådant att både bar och restaurang passar bra om man vill sitta och äta eller dricka medan man tittar på människor som går förbi.

Härifrån är det bara några hundra meter till restaurangen Lapad Beach.

Hotel Dubrovnik
Šetalište kralja Zvonimira 16
20000, Dubrovnik
Kroatien
Tele:+385-(0)20-435 030, -435033
Mob: +385-(0)98-9373209
Fax: +385-(0)20-435999
E-post: info@hoteldubrovnik.hr
En inofficiell Facebooksida för hotellet finns HÄR.