New Sigiri Restaurang, Sigirya, Sri Lanka.

New Sigiri Restaurang, Sigirya, Sri Lanka.

En enkel restaurang som främst serverar luncher men som man kan få att öppna för middagsändamål är New Sigiri Restaurant i byn Kimbissa som är en del av den lilla staden Sigirya i Sri Lanka. Marknadsföringen säger att menyn består av “östlig, västlig, kinensisk och havsmat”, samt att Turistministeriet godkänt den. Rätterna som serveras är goda i sin enkelhet. Hit kommer man inte för att få en flärdfull tillvaro utan för att äta sig mätt. Personalen är trevlig och håller sig framme när de tror att du vill något. Priserna är lika som överallt i trakten och därför är det vanligt att de som är på genomresa intar sin middag på hotellet men New Sigirya kan vara ett alternativ för den som vill ha omväxling.

New Sigiri Restaurant
Sigiriya Road,
Kimbissa, Sri Lanka
Tele: +94-(0)777-277169, -(0)779-225574, -(0)60-2660307
E-post:
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.