Hotel Tino, Ohrid, Makedonien.

Ohridsjön och trakten runt den är Makedoniens stora turistattraktion. Här finns gott om hotell, aktiviteter och trevliga restauranger. Av hotellen ligger de med bäst standard en timmes vandring från själva staden och det finns få undantag till det. Ett mycket bra alternativ som ligger nära händelsernas centrum är Hotel Tino. Rummen här hålls fräscha och fina och det trådlösa nätverket når överallt. För något år sedan byggdes en extra spa-avdelning som är öppen för gästerna och restaurangen råkar vara en av Ohrids bästa. Här går det alltså bra att regna fast i hotellet i flera dagar och ändå ha en riktigt trevlig tid. Vi har provat. Personalen är hjälpsam och trevlig även om den verkar bytas nära nog varje år. Chefen, Boris Markulevski, kanske är för hård mot dem? Sjön ligger rakt utanför hotellet och frukosten serveras som en buffé i restaurangen och dess uteplats. Enda nackdelen med restaurangens uteplats är att det är där alla som röker håller till. En bra början på en planerad resa till Ohrid är att skaffa sig ett rum på Hotel Tino.

Hotel Tino
Kej Marsal Tito 55
Ohrid
Makedonien
Tele: +389-(0)46-261665
Tele/Fax: +389-(0)-230450 , -230451
Mobil: +389-(0)70-352712 (Boris)
E-post: hoteltino@t-home.mk