Restaurant Mica Elvetie, Bukarest, Rumänien.

I centrala Bukarest invid en park och nära Hanul Manuc, Caru’ cu Bere och Parlamentshuset finns den här trevliga schweiziska restaurangen. Den ligger i bottenvåningen på Hotel Europa Royale och fungerar som hotellets frukostservering. Här bemödar man sig att ha bra råvaror och god service och lyckas med det. Lokalerna hålls i bra skick och du kommer att kunna gå härifrån både mätt, belåten och med djupare kunskaper om Schweiz. Förmodligen kommer du även att få höra en del om restaurangens vinprovningar för de annonseras ut lite här och var. Bor du på hotellet får du någon procents rabatt på luncher och middagar. Restaurangen fungerar även bra som en trevlig kontrast mot många andra matställen i närheten och när du ätit klart har du nära till både turistattraktioner och utelivet i Bukarests gamla stad.

Restaurant Mica Elvetie
Franceza St 60, Sector 3
Bukarest 030106, Rumänien
Phone +40-(0)21-224 5017
E-post: office@micaelvetie.ro