Tianguez Cultural Café, Quito, Ecuador.

Under det för Quito viktiga klostret San Francisco finns en restaurang med uteplats mot torget som fått namn från klostret. Här finns både kvalitativ mat och dryck. Restaurangen är ett av det bättre ställena i Quito för att hitta bra öl och bra mat på samma ställe. Priserna är trots allt acceptabla och verksamheten har även ett samarbete med organisationer för bättre villkor för arbetare. Restaurangen är en vanligt förekommande rekommendation för den som vill äta en måltid men den är även bra för att fika på och för att titta på folk som rör sig på San Francisco-torget. Tag chansen att besöka den här restaurangen om ni är i Quito.

Tianguez
Plaza de San Francisco
Quito, Ecuador
Tele: +593-(0)2-2570233, – 954326
E-post: administracion@sinchisacha.org