Flugfiske i Slovenien

Drunken Monkey, Kiev, Ukraina

Drunken Monkey ligger i en källare mittemot kyrkan Pyrohoshcha i Kievs gamla stad (Podiv). Baren erbjuder kvalitativ öl från ukrainska småbryggerier, utländska bryggerier och mat. En viss förkärlek för öl från bryggeriet KF kan skönjas men det kan komma av att KF äger Drunken Monkey. Dörrarna öppnas klockan 12.00 och du har tillgång till gratis trådlöst internet när du är här. Personalen är trevlig och hjälpsam och utbudet av mat och dryck inbjudande.

Från Drunken Monkeys entré kan du se Restaurang Pumpa och det är bara en kort promenad till Gonzo, Punkcraft, Craft vs Pub, och ölbutiken Hop Hey.

Drunken Monkey
04071 Kiev
Ukraina
Tele: +380-(0)96-493 1100
E-post: admin@drunken-monkey.bar
Barens Facebook-sida finns HÄR.

Så här ser adressen ut på ukrainska:
вулиця Костянтинівська 1
04071 Київ