Vila Alba, Tirana, Albanien.

Vila Alba, Tirana, Albanien.

I en liten gränd nära den stora moskén i centrala Tirana ligger Hotel Vila Alba. Det är byggt på 2010-talet och är ett fint och trevligt hotell. I bottenvåningen finns ett café som också fungerar som bar. Sex våningar upp finns en takterass som på kvällarna fungerar som bar och på morgnarna som frukostrestaurang. En trådlös internetanslutning finns i hela hotellet och den fungerar bra. Rummen är ganska små men inte trånga och med bekväm säng. Personalen är trevlig och hjälpsam. De ger ofta intrycket att måna om sina ansvarsområden. En herre som har hand om takterassen kommunicerar gärna på svenska. Här är det lätt att trivas för det är nära till allt och ändå ett lugnt och angenämt ställe att bo på.

Vila Alba
Rr. Xhorxhi Martini 10
Tirana, Albanien
Tele: +355-(0)4-2255937
E-post: office@vila-alba.com
Hotellets sida på Facebook finns HÄR.