Flugfiske i Slovenien

Hotel Torremayor Providencia, Santiago, Chile

Här bor du bekvämt och centralt i Santiago. Hotellet har över 10 våningar och en simbassäng med bra utsikt på toppen. Restaurangen finns i källaren och är ofta flexibel om du behöver tidig frukost. Ett par våningar upp har du en bar med stor uteplats som är perfekt för en pisco sour eller två. Hotellet har ett trådlöst nätverk som fungerar olika bra beroende på var du befinner dig i huset. Vill du ringa hem är signalen stark på terassen vid simbassängen. Personalen är trevlig och hjälpsam. Större delen av personalen pratar bra engelska.

Tänk på att det finns två hotell med nästan samma på samma gata.

Hotel Torremayor Lyon
Ricardo Lyon 322
Providencia
6650685 Santiago
Chile
Tele: +56-2-2299 3000
E-post: empresas@hoteltorremayor.cl
Hotellets facebooksida finns HÄR.