Hotel Pavaresia, Vlora, Albanien.

Hotel Pavaresia, Vlora, Albanien.

En del av rummen på Hotel Pavaresia har utsikt mot hamnen och de stora fraktfartygen som ligger där. Vid en första anblick ger det ett lite underligt intryck men sedan ser man att sandstranden är bara några minuters promenad bort. Hur bra det är att ha fraktfartyg och badstrand bredvid varandra kan dock diskuteras. Hotellet ligger vid en förlängning av Vloras huvudgata. Det är där alla träffas och flanerar. Hotellet är relativt stort och det gäller även rummens storlek. Varje rum nås av det trådlösa nätverket och har balkong. Ofta har flera rum tillgång till samma balkong. Frukosten är en buffé av samma komposition som finns på de flesta hotell av liknande standard i Albanien. Personalen är trevlig och hjälpsam och det finns parkeringar i närheten. Det här är ett hotell som gör det enkelt att ta del av vad Vlora har att erbjuda. Det skulle fungera bra med barnfamiljer och är också smidigt för grupper eller ensamma resenärer som behöver kunna komma fram till hotellet med fordon.

Hotel Pavaresia
Lagja Pavaresia
Vlorë, Albanien
Tele: + -381-(0)682065441/0
Hotellets sida på Facebook finns HÄR.