Asamhof, München, Tyskland.

Asamhof, München, Tyskland.

Om du befinner dig i München och söker en trevlig innergård att äta en måltid på kan Asamhof vara ett bra alternativ. Mycket på det här torget påminner om medelhavsländerna och då främst Italien. Det har färgat av sig på menyerna som har influenser därifrån. Det första man ser när man kommer in till Asamhof är en blomsterprakt och små färggranna restauranger med parasoll över. Under parasollen sitter gäster och äter och dricker i lugnan ro. Det är ett avkopplande och fint ställe för en måltid borta från storstadspulsen.

Det finns flera ingångar till Asamhof. En av dem ligger på Kreuzstrasse (nära Brunnstrasse) och en annan på Sendlingerstrasse. Närmsta tunnelbanestation heter Sendlinger Tor och Marienplatz är bara några kvarter bort.

Asamhof, München, Tyskland.