Winters Hotel München am Hauptbahnhof.

Winters Hotel München am Hauptbahnhof.

Det här hotellet är ett smidigt alternativ för den som åker kommunalt och inte tänkt sitta på hotellet hela tiden. Arnulfstrasse ligger vid norra änden av centralstationen och är samma gata som ni hittar Augustiner Keller på. Ett par kvarter snett bakom hotellet hittar ni bryggeriet Spaten. Skulle ni gå över gatan och genom centralstationen kommer ni fram nära där Oktoberfesten arrangeras i slutet av september varje år och det tar bara 10-15 minuter för att till fots komma in till Hofbräuhaus inne i centrum. Vissa av rummen är väldigt små och andra normalstora. Samtliga är bekväma i sin enkelhet. Hotellet hålls rent men ger intrycket att ganska nyligen ha renoverats med begränsad budget. Standarden är god men det verkar ibland som att det här varit ett nedslitet hotell. Frukosten är bra och tilltalar den som tycker om majonäsbaserade sallader lite extra. Bor man här några dagar börjar man misstänka att mat från en frukost återanvänds till nästa. Det finns en inte alltför stabil trådlös uppkoppling till internet i hela hotellet. Utöver frukostrestaurangen har hotellet en bar som vetter mot centralstationen. Totalt sett är detta ett smidigt val för den som söker ett ställe med ett bra läge som inte är mitt i centrum. Det är inget lyxhotell och heller inget eländigt kyffe. Du kommer lätt hit från flyget samt sover och äter bra. Titta gärna på hotellets sida på Facebook för där är personalen lite mer personlig än på den vanliga hemsidan.

Winters Hotel München · Am Hauptbahnhof
Arnulfstraße 12
80335 München · Germany
Tele.: +49 (0)89-55139-0
E-post: muenchen@winters.de
Deras Facebooksida finns HÄR.