Los Almendros de San Lorenzo, Suchitoto, El Salvador

San Lorenzos mandlar kallas den här mycket populära restaurangen. Namnet passar bra med mandelträden som står utanför. Här får du bra mat och service i en trevlig miljö. Wifi finns och även ståndsmässiga rum. Etablissemanget ägs av Pascal Lebailly och Joaquín Rodezno. Den senare kan du nå med uppgifterna nedan. De har Gilberto Sánchez och Francisco Flores till sin hjälp och PR-chefen June Hellebuyck. Verksamheten fungerar bra och lokalen nedan är i den populära lilla staden Suchitoto.

Los Almendros de San Lorenzo
4a calle Poniente n°2-B
Departamento Cuscatlán
Suchitoto, El Salvador
Tele: +503-(0)2335 1200
Mob: +503-(0)7039 5268
Fax: +503-(0)2335 1872
E-post: losalmendrosdesanlorenzo@gmail.com, rodezno_munguia@hotmail.com
Företagets Facebook-sida finns HÄR.