Hotel Austria, Leon, Nicaragua

Det här hotellet ligger i centrala Leon och är byggt i två våningar runt en fint grön innergård. Rummen är små enkla, rena och bekväma. Trådlöst internet finns men fungerar dåligt även i receptionen. Personalen är trevlig och flexibel. Frukost serveras vid bordet varje morgon. Gäster får välja bland några alternativa menyer. Behöver du tidig frukost är restaurangpersonalen bra att ha att göra med. Hotellet har bevakning dygnet runt.

Från det här hotellet tar det tio minuter att gå till Beers & Pallets och går du åt andra hållet är det ännu kortare till Yavoy.

Hotel Austria
De la Catedral 1 Cuadra al sur León, Nicaragua
505 Leon, Nicaragua
Tele: +505-(0)2311 1206, -(0)2311 7178, -(0)2311 7179
E-post: admin@hotelaustria.com.ni, reservaciones@hotelaustria.com.ni
Hotellets Facebook-sida finns HÄR.