Flugfiske i Nordmakedonien

Thebe River Safaris, Kasane, Botswana

Det här hotellet ligger så nära vattnet att det ibland svämmas över och när det händer drabbas tältplatserna och badstranden först. Envånings-huset med receptionen och där rummen ligger mot en lummig innergård drabbas inte av sådant. Mycket här är baserat på att kunderna vill åka på flodsafari på Zambezifloden eller safari med jeepar inne i den underbara nationalparken Chobe. Wifi finns och fungerar bäst nära receptionen. Där kan du även växla pengar. Utanför receptionen finns en parkering och i kanten av den har du hotellets restaurang. Den har ibland olika teman och ett populärt sådant är en grillafton. Frukosten serveras i den restaurangen och är en fin buffét. Middagen är antingen buffet eller a´la carte.

Det här hotellet kallas ibland för Thebe River Lodge.

Thebe River Safaris
Presidents Avenue Plot 706
Kasane, Botswana
Tele: +267-(0)625 0995 (receptionen), -625-1272 (reservationer)
E-post: reservations@theberiversafaris.com, mobilesafaris@theberiversafaris.com
Hotelets Facebook-sida finns HÄR.