Smile Restaurant, Kâmpóng Cham, Kambodja.

I Kambodja finns det många olika projekt för att hjälpa fattiga eller på annat sätt drabbade personer. Smile Restaurant är ett sådant projekt. Det drivs av en buddistisk organisation som startades av en ensam munk. Restaurangen fungerar som utbildningslokal för unga personer och de tycks vara läraktiga för maten här är god och servicen bra. Lokalen är liten och med utsikt över Mekongfloden där den flyter igenom Kampong Cham.

Den här restaurangen ligger ett kvarter från Mekong Hotel.

Ett annat projekt som samma buddistiska organisation arbetar med hittar ni bakom Wat Prasat Nokor. Där handlar det mest om dans och sömnad. Fråga gärna efter en av deras dansuppvisningar. De är väldigt trevliga.

Smile Restaurant
No. 6, Street 7 Riverside
Kâmpóng Cham
Kambodia
Tele: +855-(0)17-997709, -(0)42-6900605, -(0)12-788973, -(0)12-294433
E-post: bdsaoffice@gmail.com, homsaran@gmail.com
Restaurangens sida hos Facebook finns HÄR.