Mike Rapu Diving Center, Hanga Roa, Chile

I Påsköns enda stad, Hanga Roa, finns flera dykcenter och Mike Rapu är ett av dem. Det ligger ute på piren mitt i staden och granne med flera restauranger och barer. Dykcentret har många utfärder per dag och bra utrustning. För det tar de betalt på mellannivå om man jämför med grannställena (35.000 peso/dyk med full utrustning år 2017). Organisationen här är stor och aningen vimsig. Dykcentret vill helst ha många deltagare för varje utfärd och det lockar till sig dykare med begränsad erfarenhet. Man kan även lära sig att dyka på det här centret.

Ägaren, Mike Rapu, är en lokal fridykare som är känd i Chile. Han grundade dykcentret 1989.

Jämför med ett av dykcentren bredvid: Rapa Nui Dive Center.

Mike Rapu Diving Center
Hanga Roa, Chile
Tele: +56-(0)32-255 1055
E-post: buceomikerapu@gmail.com