Memoire Siem Reap Hotel, Siem Reap, Kambodja.

I Siem Reap finns det två hotell som heter Memoire och de har samma ägare samt ligger nära varandra. Det på adressen nedan ligger längs den stora vägen som leder från flygplatsen till nära stadens centrum. Hotellet profilerar sig som lyxigt. Rummen är rena, fräscha och rymliga. Det trådlösa nätverket för internet når rummen. Frukosten serveras i en lokal som ligger bakom hissen och nära den fina simbassängen. Det finns även en liten servering i receptionen. Hotellet erbjuder även massage, utflykter och hjälp med researrangemang.

Det andra hotellet som heter Memoire hette tidigare Ankor Holiday och det kan ni läsa om HÄR.

Memoire Siem Reap Hotel
No. 545, National Road No.6
Siem Reap, Kambodja
Tele: +855-63-963 568, -760 168
E-post: experience@memoiresiemreaphotel.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.