Tropical Manaus Ecoresort, Manaus, Brasilien

Manaus är en stor stad som fungerar som inkörsport till Amazonas. Tropical Manaus Ecoresort var stadens första resort och hotellet byggdes för att ligga i utkanten av staden men nu har den vuxit så att det inte längre ligger ute i skogen. Här finns massor med rum i långa flyglar och en del av dessa rum behöver renoveras. På innergården har hotellet en stor simbassäng och vid en annan del av byggnaderna finns en egen djurpark. Det finns en trådlös uppkoppling till internet men den fungerar inte överallt och inte hela tiden. Betjäningen är ojämn men alltid vänlig. Oftast blir du väl omhändertagen men ibland blir man bortglömd. Restaurangen ligger ovanför den stora receptionen och där serveras mat i maklig takt och kvaliteten är enkel. Räkna inte med att allt som står på menyn finns. För middagar kan det vara en idé att gå till grannhotellet. Frukosten är dock en bra buffé. Väldigt nära hotellet börjar stadens långa strandpromenad. Generellt för hotellet är dock att det behöver renoveras så förvänta dig ett ganska enkelt boende trots att det här varit ett hotell med flera stjärnor.

Tropical Manaus Ecoresort
Av. Coronel Teixeira, 1320
Manaus, Amazonas
Cep: 69037-000, Brasilien
Tel: +55 (92)-2123-5000
E-post: reservas.manaus@tropicalhotel.com.br
Hotellets hänvisar till en Facebooksida som finns HÄR men den har svårt att imponera.