Palissandre Hotel & Spa, Antananarivo, Madagaskar

Från det här hotellets restaurang och stora balkong har du utsikt över den stora marknaden, järvägsstationen och de centrala delarna av staden. På gatan utanför ser du rakt upp mot drottningens palats – som gjort för att ta fram kameran. Hotellet är lyxigt och med förvirrande gångar till rummen och restaurangen. Det kanske kommer av att det ligger på sidan av en kulle. Trådlöst internet fungerar i hela hotellet. Personalen är trevlig och du har några enklare barer direkt utanför hotellets entré. Restaurangen är mycket bra och passar kulinariskt intresserade individer. Frukosten är enkel men finurligt gjord. Köket överraskar gärna och gör det bra.

Palissandre Hotel & Spa
13, Rue Andriandahifotsy Faravohitra
101 Tananarive, Antananarivo
Madagaskar
Tele: +261-(0)20-22 605 60
Fax: +261-(0)20-22 605 60
Hotellets Facebooksida finns HÄR.